Welkom op mijn site, gemaakt voor liefhebbers van kunst in huis.
Laat u verleiden en uitdagen om een van deze schilderijen aan te kopen. Kunst is en blijft een goede investering. Informatie over de doeken, zoals maten en prijzen, geef ik graag bij serieuze interesse in een persoonlijk gesprek. Ook kom ik graag met enkele werken naar uw huis, om samen te onderzoeken wat het mooiste bij u en  uw woning past. 

Mijn werk kenmerkt zich door sferische beelden. Expressief, gevoelig en kleurrijk. Ik beleef schilderen als het los komen van de dagelijkse drukte en dominante aspecten in het leven. Ik ervaar een sterkte verbinding met de natuur of herinneringen. Deze beeldenstroom dringt zich op tijdens het schilderen, van binnen naar buiten. Na jaren van zelfontwikkeling kan ik werken vanuit professionele kennis en ervaringen. Hierdoor ontstaan de meest verrassende werken. Ik schilder actief, bevlogen en intuitief. 
Ik schilder met olie- en acrylverf en experimenteer graag door structuur aan te brengen in de eerste lagen. Laag over laag werk ik naar nieuwe dimensies toe waardoor “de huid van het werk” zich laat zien. Dit proces resulteert in ontdekkingen van nieuwe vormen en composities.  
Sinds 2009 schilder ik in mijn atelier aan huis en bij/samen met kunstenaars. Inspiratie haal ik onder andere uit het werk van Monet, Turner, Richter, Uwe Poth, Jan Radersma, James Ensor.

De website bestaat uit 3 pagina's. Klik linksboven op de drie dikke streepjes. 
 


                                           VERKOCHT


 

 

 

  

 

 

 


 
 

 

 

 

 


Jeannie Op 't Hoog